Tequila (Foder)

Be the best's Tequila Rose "Tequila"

2011-07-19

  • Höjd ca35cm
  • Vikt ca14.2kg
  • L2Hga Clear (Genclear)
  • Hc Clear (Genclear)
  • BPH med skott
  • Patella  UA

 

Tequila är efter våra hundar Siri & Tyson, jag (Malin) förälskade mig i denna lilla tös från första stund så de var ju givet att när hon utvecklades så fint att hon skulle stanna i kennlen. Vi beslöt att hon skulle ut på foder (även om jag helst hade sett att hon bott kvar här). Så en dag ringde familjen Lundell och vi bestämde träff och dom kom hit hela familjen och vi pratade jättelänge och allt kändes verkligen toppen och så har de även fortsatt, jag och Madde har daglig kontakt och vi har verkligen fått vara med och följa denna tjej till 100%

Lite om Tequila som "person" , hon är absolut den mest bortskämda hund på den här kennlen och då ska ni vet att dom alla är bortskämda och får göra lite som dom vill inom vissa gränser men lång ifrån så mycket som Madde o Kents lilla prinssesa. Tequila ÄLSKAR ALLA människor som djur och hennes bästa kompisar är familjens 2 katter Musse och Daddy. Bortskämd som hon är, har hon ett halsband för varje tillfälle, sover i sängen även om hon snarkar som en hel karl och givetvis har hon precis som katterna egen stol vid matbordet.

Tequila fullkomligt älskar att gå på kurs och har hunnit med ett par stycken, valpkurs, fortsättning efter valpkursen, allmänlydnad och även rallylydnad vilket hon fick ta en paus ifrån nu när hon varit "mammaledig" med våran 6:e staffekull. Även Tequila har blivit utställd och fått bra omdömen och givetvis kommer vi fortsätta visa henne nu när hon återhämtat sig igen efter "mammaledigheten".

Tequila är alltid en pigg och glad tjej.